Neden Adınıza Özel Web Sitesi Açmalısınız? - Firma Gezgini - firmagezgini.com
Neden Adınıza Özel Web Sitesi Açmalısınız?

Neden Adınıza Özel Web Sitesi Açmalısınız?

Teknolojinin gelişmesi hayatımızı tamamen değiştirdi. Özellikle İnternet’in hayatımıza girmesi ile. Artık her şey İnternet üzerinden yürütülüyor ve milyonlarca İnternet sitesi mevcut. Bunların bazı kurumsal, bazısı kişisel. Web sayfaları kişilerin veya kurumların dijital kimliğidir. Kurum bazında ele alacak olursak, kurum kendi firmasını hedef kitlesine tanıtır, ticaretini yaptığı ürünü tanıtır ve dünyaya açılır. Yani sınırlı olan hedef kitlesini İnternet ve Web sayfası ile tüm dünya olarak arttırır. Dolayısı ile hedef kitlesini ve pazarlama olanağını arttırmış olur. Kurumlar genelde etkileşimli Web sayfalarını kullanırlar. Yani kullanıcı ile iletişimde olabileceği sayfaları tercih ederler. Böylece pazarlama anında sürekli müşteri ile iletişimde olur. Sayfasında bulunan farklı menüler ile müşteri memnuniyeti, ürün yorumu gibi dönütler elde eder ve buna göre düzeltmeler yaparak kaliteli bir kurum olma yolunda hızla ilerler. Yazımızın devamında neden adınıza özel web sitesi açmalısınız? Buna değineceğiz.

Neden Kişisel Web Sayfası?

Neden adınıza özel web sitesi açmalısınız? Yaşadığımız çağda artık sadece kurumlar bir numara değil. Bireyler de tek başlarına bir numara olabilmekte. Bu nedenle kişisel web sayfalarına ihtiyaç duyulmakta. Kişiler de aslında kurumsal sayfalar gibi, kendi fikirlerini anlatmak, kendilerini tanıtmak, kendi deneyimleri ve ürettikleri ürünleri hedef kitlelerine sunmak onlarla paylaşmak için kişisel Web Sayfalarını kullanırlar. Örneğin, ünlü her sanatçının kendisine ait bir blog sayfası vardır. Bu sayfada sanatçını kendine ait biyografik bilgisi, fotoğrafları, şarkıları, varsa yazmış olduğu kitaplar ve duyurular kısmı yer alır. Aynı zaman bir iletişim sayfası vardır. Sevenlerinin duygu düşünce ve fikirlerini iletebileceği.

Yani, kişisel Web Sayfasını kendinizi tüm dünyaya tanıtmanın en kısa yoludur. Uzman olduğunuz bir alan varsa tüm dünyaya uzmanlığınızı kanıtlamanın ve üretimlerinizi paylaşmanın ve reklamını yapmanı en kısa yoludur kişisel web sayfası. Hem de bunu en uygun ve en ekonomik yolla yapmış oluyorsunuz. İnternet üzerindeki sosyal ağları sitenize ekleyerek reklamınızı daha çok yapmış olursunuz. Facebook, Twitter, Instagram, Youtube gibi kanalları kullanarak hedeflerinize ulaşma yollarını kısaltmış ve hedef kitlenizi arttırmış olursunuz. Çünkü bu tür sosyal ağlar milyonlarca kişi tarafından kullanılan ağlardır.